preloader

Supspace

Voor Supspace heb ik het logo en huisstijl ontworpen. Het raketje/shaker ontwerp is nog steeds één van mijn favorieten. Daarnaast heb ik hun verpakkingen, drukwerk en overige marketing uitingen gemaakt.

Opdrachtgever: Supspace.nl
Opdracht: Logo & huisstijl, drukwerk, verpakkingen, Marketing uitingen

Boonbon

Voor Boonbon heb ik recentelijk het logo en  huisstijl ontworpen. Daarnaast heb ik ook hun webshop gebouwd met uiteraard als eyecatcher mijn signature aquarel lucht in hun nieuwe huisstijlkleuren. Ook drukwerk in de vorm van visitekaartjes en stickers zijn gemaakt. Boonbon staat voor luxe en kwaliteit en dat stralen ze uit!

Opdrachtgever: Boonbon.nl
Opdracht: Logo & huisstijl, drukwerk, webshop

website-branding-logo-ontwerp
website-branding-logo-ontwerp-drukwerk
website-branding-logo-ontwerp

Suzan Alberts

Voor Suzan Alberts heb ik een logo en huisstijl gemaakt. Helemaal in de stijl van haar persoonlijkheid! Daar moest natuurlijk ook een passende website bij komen. Tot op heden één van mijn favoriete projecten.

Opdrachtgever: Suzan Alberts
Opdracht: Logo & huisstijl, website

World of Bodylove

Voor World of bodylove heb ik dit logo mogen maken. World of bodylove staat voor, en ik quote; “Een wereld voor vrouwen, waar je je kan transformeren en ontwikkelen vanuit liefde.” Daar moet natuurlijk een logo bij die dat allemaal uitstraalt!

Opdrachtgever: Manon Kool
Opdracht: Logo & huisstijl

Create Impact

Voor Maureen Mijne, een allrounder in marketingcommunicatie met een liefde voor content die je helpt jouw verhaal te vertellen d.m.v. de beste teksten en mooiste foto’s, heb ik een logo, huisstijl en website mogen maken. Deze samenwerking was een feestje!

Opdrachtgever: Maureen Mijne
Opdracht: Logo & huisstijl, website

Sport-branding-website-webshop

Opkomend merk

Voor een opkomend merk in o.a. sportsupplementen heb ik dit logo en huisstijl ontworpen. Fris, opvallend en vernieuwend. 

Opdrachtgever: Opkomend merk
Opdracht: Logo & huisstijl