Even voorstellen

“Mij is altijd geleerd een boek nooit naar zijn kaft te beoordelen. En hoewel ik dit een prachtig gezegde vind, zit dat in mijn wereld toch net even anders.”

IJver&Hart wordt gerund door Loraine Drenth, geboren en getogen in Groningen. Bij IJver&Hart kun je met al je design vragen terecht. Zo houdt IJver&Hart zich bezig met het ontwikkelen van logo’s, huisstijlen en websites. Maar ook voor ander grafisch werk, zoals het ontwikkelen van o.a. product-verpakkingen, triggercontent en webbanners ben je hier aan het juiste adres.

“Wij ‘Groningers’ worden heel nuchter opgevoed. Mij is altijd geleerd een boek nooit naar zijn kaft te beoordelen. En hoewel ik dit een prachtig gezegde vind, zit dat in mijn wereld toch net even anders. Al als kind kocht ik mijn boeken en cd’s gebaseerd op de mooiste cover. Mijn chocolade zocht ik uit op basis van de mooiste wikkel. Ja, ik ben een sucker voor visual appeal. Ik kwam al gauw tot de conclusie dat ik zelf ook graag mooie dingen wilde maken. Het geeft me een manier om mezelf te uiten en mijn stempel achter te laten in deze wereld.