“Sky’s The Limit!”

Met een verpletterend ontwerp opvallen bij jouw doelgroep. We weten allemaal hoe belangrijk een eertse indruk is. Investeer in je merk en straal uit wat je wilt uitstralen. Studio IJver&Hart regelt dat voor je.

Veen & Veste Notarissen

Door Veen & Veste Notarissen word ik regelmatig gevraagd voor drukwerk en advertenties. Voor de feestdagen heb ik een feestelijke sticker voor ze ontworpen en laten drukken voor op hun relatiegeschenken. Deze kwaliteit stickers zijn van vinyl en makkelijk weer te verwijderen.

Opdrachtgever: Veen & Veste Notarissen
Opdracht: Drukwerk

Supspace.nl

Voor Supspace heb ik het logo en huisstijl ontworpen. Het raketje/shaker ontwerp is nog steeds één van mijn favorieten. Daarnaast heb ik hun verpakkingen, drukwerk en overige marketing uitingen gemaakt.

Opdrachtgever: Supspace.nl
Opdracht: Logo, Huisstijl, Drukwerk, verpakkingen, labels en on- en offline marketing uitingen

World of Bodylove

Voor World of bodylove heb ik dit logo mogen maken. World of bodylove staat voor, en ik quote; “Een wereld voor vrouwen, waar je je kan transformeren en ontwikkelen vanuit liefde.” Daar moet natuurlijk een logo bij die dat allemaal uitstraalt!

Opdrachtgever: Manon Kool
Opdracht: Logo & huisstijl

SBEC Arbeidsveiligheid

Voor SBEC Arbeidsveiligheid heb ik een logo en huisstijl mogen maken en deze meteen doorgevoerd in al hun drukwerk. Denk aan certificaten, visitekaartjes en safety cards. De website is inmiddels live!

Opdrachtgever: sbecarbeidsveiligheid.nl
Opdracht: Logo & huisstijl, drukwerk, website

Kranenburg Kozijnen

Voor Kranenburg Kozijnen heb ik een magazine van maar liefst 44 pagina’s dik gemaakt die de klant laat zien waar ze vandaan komen en waar ze voor staan. Wat ze leveren aan diensten en producten, waarom er is gekozen voor bepaalde materialen en merken en de talloze opties die ze bieden.

Opdrachtgever: Kranenburg Kozijnen
Opdracht: Drukwerk

Suzan Alberts

Voor Suzan Alberts heb ik een logo en huisstijl gemaakt. Helemaal in de stijl van haar persoonlijkheid! Daar moest natuurlijk ook een passende website bij komen. Tot op heden één van mijn favoriete projecten.

Opdrachtgever: Suzan Alberts
Opdracht: Logo & huisstijl, website

Boonbon.nl

Voor Boonbon heb ik recentelijk het logo en  huisstijl ontworpen. Daarnaast heb ik ook hun webshop gebouwd met uiteraard als eyecatcher mijn signature aquarel lucht in hun nieuwe huisstijlkleuren. Ook drukwerk in de vorm van visitekaartjes en stickers zijn gemaakt. Boonbon staat voor luxe en kwaliteit en dat stralen ze uit!

Opdrachtgever: Boonbon.nl
Opdracht: Logo, Huisstijl, Drukwerk en Webshop